Sytsma Wonen Home
Verkoop
Logerij
Houtworm
Draaiorgel
Contact & route
Inboedelopslag
PTMD verf
Woonaccessoires
Taxaties
Nieuws
Meubelbeslag
Woonadvies
Sitemap
Tafel uitzoeken
FAQ
Tiffany / glas in lood
Videoimpressie
Historie
Projecten
Brocante
Onderhoudsproducten
Scentchips
Cadeaus
Kaasplanken
Te huur


WIJ BESTAAN DIT JAAR 80 JAAR! KOM BINNEN EN BELEEF ONZE WINKEL
titel Ttiffany / glas in lood

Handgemaakt glas in lood ramen en panelen.

 

In onze winkel vindt u een groot assortiment in echt glas in lood handgemaakte lampen, panelen en voorwerpen.

Deze worden geheel met de hand vervaardigd  in ateliers met vakmensen in dienst, de meeste panelen zijn reproducties van de meeste oude afbeeldingen die er nog bekend zijn, de meest voorkomende maat in de glas in lood panelen zijn 39 x 78 omdat dit de maat is die meestal passen in de Europese ramen en vensters.

U kunt de panelen schuin tegen het glas in de vensterbank plaatsen of hem door middel van de bijgeleverde reproantieke kettingen ophangen met een spijker of schroefje.

Ook kunt een kijkje nemen op de site daar vindt u ook een groot deel van ons aanbod en bij ons in de winkel is een groot boek ter inzage met alle afbeeldingen in kleur met de prijs erbij.

Door onze gehele winkel heen vindt  u baklampen, kloklampen, kokerlampen, schaallampen, vloerlampen , plaffonnierres, hanglampjes in tiffany glas in lood.

Het glas in lood geeft met de juiste lamp een sfeervolle verlichting in uw huis, de meeste lampen hebben 1 lichtpunt, de meeste baklampen hebben 3 lichtpunten en de grootste baklamp heeft er 4, deze geven voldoende leeslicht in combinatie met een dimmer.

Het  beste is om spaarlampen te gebruiken in uw glas en loodlamp ivm de hoge temperaturen van gewone gloeilampen waardoor op de lange termijn het lood kan uitdrogen en knappen.

Momenteel vindt u bij ons een ruime keuze in zg. kokerlampen die leverbaar zijn in drie maten van 10 x 10 cm, 15 x 15 cm en 20  x20 cm, deze zijn 30, 40 60 cm hoog.

Op maat maken is ivm de complexiteit van de werktekening niet mogelijk, deze series die we verkopen zijn al complex genoeg en met maatwerk zijn de productiekosten veel te hoog.

Kom eens kijken en proef de sfeer die wij verkopen.

 

Adresgegevens
Ind. Ter. "De Hemmen" Zeilmakersstraat 33
8601 WT Sneek

Contactgegevens
T 0515-532338
M 06-18914260
E info@sytsma.nl

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 17:00
Donderdag koopavond
tot 21:00
webdesign