Sytsma Wonen Home
Verkoop
Logerij
Houtworm
Draaiorgel
Contact & route
Inboedelopslag
PTMD verf
Woonaccessoires
Taxaties
Nieuws
Meubelbeslag
Woonadvies
Sitemap
Tafel uitzoeken
FAQ
Tiffany / glas in lood
Videoimpressie
Historie
Projecten
Brocante
Onderhoudsproducten
Scentchips
Cadeaus
Kaasplanken
Te huur


WIJ BESTAAN DIT JAAR 80 JAAR! KOM BINNEN EN BELEEF ONZE WINKEL
titel Logerij

Bij de meeste logerijen wordt gewerkt met caustic soda, beter bekend als loog, wat een ruw en harig effect geeft na het 'logen'. Sytsma Antiek werkt met een afbijt op basis van methyleenchloride met als voordeel dat de lijm en het hout niet worden aangetast. Dit risico zou uw meubel wel lopen met het gebruik van loog (caustic soda ).

Ook hardhoutsoorten, zoals eiken, noten of teak kunnen niet worden schoongemaakt met behulp van loog. Sommige bedrijven gebruiken loog voor oude grenen kasten met diverse lagen verf. Deze zijn na de behandeling  vaak erg ruw en slap door aantasting van de lijm. De afbijt op basis van methyleenchloride die wij gebruiken heeft dit nadeel niet en uw kast komt glad en onbeschadigd uit onze baden.

Enige voorbeelden van wat u bij ons kunt brengen voor het verfvrij maken; donker eiken meubelen, geverfde kasten, stoelen, tafels, hekjes, trapleuningen, minisets, bijzettafels, lampen, krantenbakken, portieren, motorkappen en scheepslantaarns; kortom alles wat licht, schoon en verfvrij moet worden kan bij ons worden aangeleverd. U krijgt gelijk een passende offerte waarna uw meubel of voorwerp na ongeveer anderhalf tot twee weken weer beschikbaar is in nieuwstaat.

Dus niet alleen houten voorwerpen kunnen worden gedaan, ook motorwielen, aluminium motorkappen, chromen bumpers, krukken , scheepsbenodigdheden oftewel als er iets op zit wat er af moet.....kom bij ons.
Het proces van schoonmaken duurt gemiddeld tussen de anderhalf en twee weken daar het object in drie verschillende baden moet en tussentijds moet drogen, u bent meestal uw object twee weken kwijt.
Na het ophalen adviseren wij het object nog drie tot vijf dagen te laten drogen op kamertemperatuur en daarna licht op te schuren en naar eigen wens af te lakken of in de olie of was te zetten. Bij het ophalen van uw meubel kunt u hier desgewenst advies over krijgen.

Als u uw meubel komt brengen (of wij kunnen het vervoer voor u verzorgen) staan er altijd diverse meubels klaar zodat u enige resultaten kunt bekijken.

Uw meubels kunt u zonder afspraak brengen en eventueel kunt u wanneer het bijvoorbeeld een kast betreft eerst onze zaak bezoeken met een lade of deur(tje) zodat wij u uitgebreid en kosteloos een goed advies kunnen geven.

Adresgegevens
Ind. Ter. "De Hemmen" Zeilmakersstraat 33
8601 WT Sneek

Contactgegevens
T 0515-532338
M 06-18914260
E info@sytsma.nl

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 17:00
Donderdag koopavond
tot 21:00
webdesign