Sytsma Wonen Home
Verkoop
Logerij
Houtworm
Draaiorgel
Contact & route
Inboedelopslag
PTMD verf
Woonaccessoires
Taxaties
Nieuws
Meubelbeslag
Woonadvies
Sitemap
Tafel uitzoeken
FAQ
Tiffany / glas in lood
Videoimpressie
Historie
Projecten
Brocante
Onderhoudsproducten
Scentchips
Cadeaus
Kaasplanken
Te huur


WIJ BESTAAN DIT JAAR 80 JAAR! KOM BINNEN EN BELEEF ONZE WINKEL
titel Draaiorgel

Voor jubilea, feesten en bedrijfsopeningen kunt bij ons 42 toets straatdraaiorgel "Het Schelpje" huren, Sytsma Antiek komt bij u thuis of op het werk/bedrijf met het draaiorgel.
Ons orgel is gemonteerd op een gegalvaniseerd onderstel en wordt getrokken door een auto, binnen in grote gebouwen of winkelcentra is dus eventueel mogelijk.

draaiorgelSytsma   draaiorgelSytsma

Het orgel is in de zeventiger jaren gemaakt in Sneek door de bekende orgelfamilie Mulder, bekend van het oude orgel "De Milord" en "De Kleine Brand". Het heeft jaren dienst gedaan in Sneek, Groningen en vele plaatsen in Friesland. Na een aantal omzwervingen kwam het in handen terecht van Rick Sytsma die het voor zijn hobby kocht en daarmee weer een nieuwe tak aan het antiekbedrijf toevoegde. Dat er al orgelbloed door zijn genen liep bleek al uit het feit dat de grondlegger van het bedrijf Diedert Sytsma (overleden in 1982) eigenaar was van het beroemde Perlee orgel "Het Kind" samen met de heer Weerts uit Sneek, volgens de laatste berichten is het orgel in Engeland in opknapstaat.


Tevens hebben wij af en toe grote en kleine draaiorgels te koop, mocht u hier interesse in hebben, dan kunt u per telefoon of mail contact met ons opnemen voor het actuele aanbod. Let wel dit betreft het betere en duurdere segment.
Voor beschikbaarheid, tarieven en verhuur van "Het Schelpje"
kunt u bellen met 0515- 532 338 of mobiel op 06-1891 4260.

Voor collega's in andere plaatsen kijkt u in de nieuwe telefoongids of de site van de kring van draaiorgelvrienden. www.draaiorgel.org 

Adresgegevens
Ind. Ter. "De Hemmen" Zeilmakersstraat 33
8601 WT Sneek

Contactgegevens
T 0515-532338
M 06-18914260
E info@sytsma.nl

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 17:00
Donderdag koopavond
tot 21:00
webdesign